A Cavli Wireless a GCT Semiconductor lapkakészleteinek felhasználásával megkezdte Indiában a LPWAN, LTE és 5G IoT modulok gyártását

SAN JOSE, Kalifornia állam, USA–(BUSINESS WIRE)–jan. 27, 2021–
A Cavli Wireless együttműködésre lépett a GCT Semiconductorral, és licencet szerzett a lapkakészletek felhasználására LPWAN, LTE és 5G IoT modulok Indiában való gyártása és előállítása céljára. Ez a világon az első kezdeményezés, amelynek célja ipari felhasználásra alkalmas minőségű LTE/LPWAN IoT modulok gyártásának megkezdése Indiában. India az IoT ( Internet of Things [Dolgok Internete] ) kategóriába tartozó, globális piacra kerülő termékek egyik feltörekvő gyártóközpontja, így az, hogy Indiában kerül megtervezésre, fejlesztésre és gyártásra egy IoT modul, örvendetes hír a Cavli meglévő ügyfélkörébe tartozó ügyfelek számára.
Ez a sajtóközlemény multimédia-tartalommal rendelkezik. A teljes tartalmat itt találja: https://www.businesswire.com/news/home/20210127006019/hu/
C42GM is a single-mode LTE CAT M1/NB1/NB2 (upgradable to Release 14) compatible Smart Cellular Module based on 3GPP Release 13, that comes with an integrated eSIM. C42GM has a healthy battery life profile of ten years due to Deep Sleep Mode capability. It also comes with integrated GNSS, Bluetooth 4.2 & Sigfox. The integrated eSIM coupled with Cavli Hubble Global Connectivity ensures the module can be deployed across the globe, making it an ideal solution for logistics, automotive, vehicle tracking systems and more (Photo: Business Wire)
A GCT Semiconductor, Inc. innovatív LTE lapkakészlet-megoldásokat tervez és fejleszt a 4G LTE, LPWAN és 5G vezeték nélküli távközlési ágazat számára.
A két cég együttműködésének kiemelkedő eredménye a GCT GDM7243i-n alapuló okos IoT modul, az LTE CAT M1/NB1/NB2 C42GM Smart IoT Module, amely integrált eSIM-mel, globális műholdas helymeghatározó rendszerrel (GNSS), CAN vezérlővel és BLE-4.2-vel ( alacsony fogyasztású üzemmódot biztosító, 4.2-es szabványon alapuló Bluetooth ) rendelkezik, melyeknek köszönhetően a modul minden gépjárműnyomkövető- és autóiparimegoldás-fejlesztő számára „álomhardvernek” számít. A C42GM okos IoT modul ugyanakkor Sigfox-kompatibilis is, miáltal vonzó opció a hibrid konnektivitási megoldásokra összpontosító szervezetek számára. Az integrált eSIM-mel és globális konnektivitással rendelkező C42GM IoT okosmodul segítségével LPWAN ( alacsony energiafogyasztású, nagy kiterjedésű hálózati ) alkalmazások/használati esetek széles köre (mint például nyomkövetők, viselhető okoseszközök, okos közüzemi mérők és egyéb, okosváros-fejlesztési projektek érzékelőket hasznosító megoldásai) működtethető zökkenőmentesen.
A vezeték nélküli összekapcsolhatóságot biztosító termékeket gyártó, folyamatosan növekvő ágazat számára, amelynek fejlődését most még inkább felgyorsították a pandémia miatti, digitalizálást célzó erőfeszítések, India olyan helyszínnek mutatkozik, amely a fejlett piacokat kiszolgáló, globális elektronikaitermék-gyártóközponttá nőheti ki magát. A GCT Semiconductorral való mostani együttműködés révén a Cavli Wireless preferált globális partnerként léphet fel számos olyan vállalati IoT projekt esetében, amelyek kivitelezéséhez a piaci szereplőknek magas szintű integrációt biztosító, konnektivitást szolgáló hardver termékekre van szüksége.
2021 első negyedévében megkezdődik az együttműködő felek által kifejlesztett C42GM IoT modul tömeggyártása, és a szerte a világon különböző ügyfeleknél futó kísérleti projektekhez kiszállításra kerülnek az első modulok.
Kérjük, hogy az IoT megoldásokat fejlesztő, értékelési célú termékcsomag (Evaluation Kit) előrendelése iránt érdeklődő ügyfelek kattintsanak ide.
Ide kattintva elérhetők a Cavli Wireless-szel kapcsolatos legfrissebb hírek és közlemények
Amit a Cavli Wireless, Inc.-ről tudni kell…
A celluláris IoT modulokat gyártó Cavli Wireless, melynek központja San Joséban, Kalifornia államban található, egyetlen platform révén biztosítja az IoT konnektivitást és az adatkezelést. A Cavli olyan ipari felhasználásra alkalmas minőségű celluláris IoT okosmodulokat állít elő, amelyek javítják a berendezések megbízhatóságát és felgyorsítják egy sor különféle alkalmazás fejlesztését, ideértve az okosvárosokban való eszköztelepítéseket, az ipari automatizálást, a logisztikai és szállítási, valamint egészségügyi megoldásokat, illetve az emberek biztonságát szolgáló alkalmazásokat. A Cavli által fejlesztett összes okosmodul globális celluláris konnektivitást biztosít az integrált eSIM funkciónak köszönhetően, amely a felhasználók számára megengedhető árú globális adatárazást, egyszerűsített eszközkezelési folyamatokat és központosított előfizetés-kezelést biztosít a cég saját fejlesztésű, felhőalapú Cavli Hubble interfészén keresztül.
Amit a GCT Semiconductor, Inc.-ről tudni kell…
A GCT Semiconductor saját termelő létesítménnyel nem rendelkező (ún. „ fabless ”), fejlett 4G LTE és 5G félvezető megoldásokat tervező és szállító, piacvezető cég. A GCT számos piacon bevált LTE megoldásai gyors és megbízható LTE konnektivitást biztosítanak számos kereskedelmi eszköz (például okostelefonok, tabletek, hotspotok, USB hardverkulcsok, routerek, M2M applikációk stb.) számára a világ vezető LTE szolgáltatóinak. A GCT LTE megoldása kifejezetten a dolgok Internetével (IoT) kapcsolatos felhasználási célokra került optimalizálásra. A GCT lapkás rendszere ( system -on-chips ) integrálja a rádiófrekvenciás, alapsávos modem és digitális jelfeldolgozási funkciókat, és kis méretű alkotórészekből álló, alacsony energiafogyasztású, nagy teljesítményű, rendkívül megbízható és költséghatékony, teljeskörű 4G és 5G platform megoldásokat kínál. További információkért kérjük, látogasson el a következő internetes címre: www.gctsemi.com.
E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendo a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
Forrásverzió a businesswire.com címen:https://www.businesswire.com/news/home/20210127006019/hu/
CONTACT: Ajit Thomas
Co-founder & CMO, Cavli Wireless
ajit@cavliwireless.com
KEYWORD: UNITED STATES INDIA NORTH AMERICA ASIA PACIFIC CALIFORNIA
INDUSTRY KEYWORD: TECHNOLOGY MOBILE/WIRELESS HARDWARE SEMICONDUCTOR
SOURCE: Cavli Wireless, Inc.
Copyright Business Wire 2021.
PUB: 01/27/2021 06:18 PM/DISC: 01/27/2021 06:18 PM
http://www.businesswire.com/news/home/20210127006019/hu